Киянка відкрила у Львові фіктивний обмінник валют і ошукала чоловіка на 19 000 доларів

Киянка відкрила у Львові фіктивний обмінник валют і ошукала чоловіка на 19 000 доларів

Киянка відкрила у Львові фіктивний обмінник валют і ошукала чоловіка на 19 000 доларів
. ubr.ua

Правоохоронці затримали 37-річну жительку Києва, яка облаштувала у Львові фіктивний обмінник валют і ошукала чоловіка на 19 тисяч доларів. Це понад 520 тисяч гривень. Про це повідомив т.в.о. заступника начальника Львівського районного управління поліції №1 Василь Шимон.

29 листопада до правоохоронців звернувся львів’янин, який розповів, що в одному із обмінних пунктів Львова, на вулиці Під Дубом, касирка взяла у нього гроші для обміну і зникла разом з ними.

Правоохоронці з'ясували, що жінка діяла не сама. Вона разом із спільниками заздалегідь орендували та облаштували фіктивний обмінний пункт з імітаційними засобами — таблицею із курсом валют, апаратом для перерахунку грошей, фальшивими грошима для створення видимості здійснення послуг обміну валют. Касирка користувалася перукою чорного кольору та використовувала підроблені документи.

Правоохоронці з'ясували, де жінка орендувала квартиру у Львові за допомогою камер спостереження. 6 грудня жінку затримали у Києві.

"Після встановлення усіх даних та підтвердження за місцем її проживання провели обшук. Під час нього вилучили частину речових доказів", — сказав т.в.о. заступника начальника Львівського районного управління поліції №1 Василь Шимон.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні шахрайства у великих розмірах. У разі доведення вини їй загрожує до 8-ми років позбавлення волі.

Читайте також: Кіберполіція затримала 30-річного львів'янина за злам сторінок у соцмережі

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок