Туман на Миколаївщині. Синоптики фіксують погіршення погодних умов

Туман на Миколаївщині. Синоптики фіксують погіршення погодних умов

У деяких районах Миколаївщини 21-го та 22-го листопада спостерігався сильний туман, під час якого видимість на дорогах знижувалась до 500 метрів. Очікується туман і 23-го листопада.

Про це кореспондентам Суспільного розповів провідний синоптик Миколаївського гідрометеорологічного центру Роман Мурмило.

"Туман, який був сьогодні (22 листопада — ред.), була перерва всередині дня. Очікуємо на ніч і на ранок 23-го числа повернення туманів у Миколаєві та області. 24 та 25 листопада ми вночі очікуємо від нуля до п'яти морозу, а вдень ми очікуємо 4-9 градусів тепла", — сказав Роман Мурмило.

Читайте також: "В останній тиждень осені на Миколаївщині синоптики прогнозують нічний приморозок"

За словами речника патрульної поліції Віталія Душка, пішоходи повинні пам’ятати, що в туман водіям складно помітити силует на дорозі, особливо якщо це темна пора доби і пішохід вдягнутий у темний одяг. Бажано використовувати світловідбивальні елементи одягу. Водії своєю чергою повинні вибирати швидкісний режим, який забезпечував би своєчасне гальмування автомобіля перед перешкодою, яка може з’явитися зненацька.

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок