Запобіжний захід для санітарки пансіонату у Дніпрі, де загинули літні люди - нічний домашній арешт

Запобіжний захід для санітарки пансіонату у Дніпрі, де загинули літні люди - нічний домашній арешт

Оновлено
Запобіжний захід для санітарки пансіонату у Дніпрі, де загинули літні люди - нічний домашній арешт
. Суспільне Дніпро

У Бабушкінському райсуді Дніпра обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту (з 20-ої до 8-ої години) для няні-санітарки пансіонату, де 16 листопада сталася пожежа і загинули п`ятеро жінок. Про це повідомляє з місця події кореспондентка Суспільного.

"У пожежі я не винна. Мої обов’язки: прибрати, випрати, перестелити білизну, нагодувати людей. Я не була відповідальною за цю кімнату, я нічого не підписувала. Кондиціонер я не вмикала, і не вимикала. При мені він взагалі не працював. Двері у кімнату я на ніч залишила відкритими", - розповіла санітарка закладу Вікторія.

Прокуратура вимагала для санітарки закладу тримання під вартою, оскільки вона може переховуватися чи впливати на свідків.

За словами адвокатки Ірини Тооде, її підзахисна не може впивати на свідків та не має причин переховуватися від слідства, а також має двох неповнолітніх дітей, тому тримання під вартою захисниця вважає недоцільним, наполягала на нічному або цілодобовому арешті.

Щодо третьої підозрюваної - підприємиці, яка зареєструвала діляьність пансіонату, то її адвокати подали клопотання щодо перенесення судового засідання з обрання запобіжного заходу для неї, оскільки їхня підзахисна захворіла. Документи про захворювання були надані адвокатами. Судове засідання перенесли на 9.40 23 листопада.

Нагадаємо, що 18 листопада Бабушкінський райсуд обрав запобіжний захід для адмінстраторки закладу - цілодобовий домашній арешт.

Читайте також

- Дніпро: Будинок для літніх людей, де загинули п’ятеро жінок, діяв нелегально – міська влада

- У справі про пожежу в пансіонаті в Дніпрі тепер троє фігурантів: вручили підозру підприємцю

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок