У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого міського голови Костянтина Павлова

У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого міського голови Костянтина Павлова

Важливо
У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого міського голови Костянтина Павлова
. Віктор Могуров/Суспільне Кривий Ріг

18 жовтня в Кривому Розі у власній квартирі на вулиці Черняховського знайшли тіло Андрія Павлова – брата колишнього міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого знайшли мертвим 15 серпня цього року.

Інформацію про це Суспільному підтвердили у поліції Дніпропетровської області.

За даними поліції, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає.

Зазначається, що про смерть повідомив знайомий загиблого. Він повідомив, що той вранці зателефонував йому та попросив привезти води, оскільки з учорашнього дня почувався погано. Коли знайомий приїхав, то чоловік вже був мертвий.

На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група. В подальшому тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті.

Депутатка Криворізької міськради від фракції "Блок Вілкула, Українська перспектива" Вікторія Третяк та довірена особа Костянтина Павлова на виборах на посаду міського голови Олег Жицький також підтвердили Суспільному смерть Андрія Павлова.

У Кривому Розі знайшли мертвим брата загиблого міського голови Костянтина Павлова
Андрія Павлова знайшов мертвим його знайомий та колега. Чоловік розповів: Павлов скаржився на погане самопочуття. Вікторія Третяк

"Я там не була, проте відомо, що він мешкав сам. До нього прийшов друг, телефонував з обіду, той не реагував. Викликав медиків, відкрили двері - там труп чоловіка. Медики констатували смерть годин 8 тому", - повідомила Вікторія Третяк.

За словами Вікторії Третяк, Андрію Павлову було 44 роки, працював бригадиром на «АрселорМіттал Кривий Ріг», не мав хронічних хвороб.

Що відомо

- 15 серпня у селі Вільне під Кривим Рогом міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим. О 16 годині тіло знайшов його помічник на порозі будинку. Поруч із тілом лежала зброя.

- Основна версія смерті міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова — самогубство з мотивами, які можуть бути пов’язані з особистим життям та перебуванням на посаді міського голови. Не виключена версія доведення до самогубства з тих же самих мотивів. Водночас правоохоронці відкинули версію "вбивство".

Читайте також

- Міського голову Кривого Рогу знайшли мертвим: що відомо

- "Це все — політична провокація". Вілкул розповів, коли востаннє спілкувався з мером Кривого Рогу

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок