У Львові іноземець жив у ТРЦ, переховуються від правоохоронців

У Львові іноземець жив у ТРЦ, переховуються від правоохоронців

У Львові іноземець жив у ТРЦ, переховуються від правоохоронців
. ДМС

У Львові затримали громадянина Іспанії, який жив у торгово-розважальному центрі, переховуючись від правоохоронців. Про це 27 вересня повідомили у Міграційній службі Львівської області.

У червні 2021 року Закарпатським ДМС було прийняте рішення про примусове повернення чоловіка до Іспанії, адже він прибув в Україну поза пунктом пропуску. Однак чоловік не повернувся на батьківщину, а із Закарпаття поїхав на Львівщину. Тут тривалий час проживав на території ТРЦ King Cross Leopolis.

"Розповідає, перше, що впало йому в вічі – це великий торговий центр, де він і вирішив ночувати. Спочатку спальним місцем чоловіка був підземний паркінг, а пізніше він перемістився всередину приміщення", – повідомили у міграційній службі.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, іноземця притягнули до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення, винесено постанову про накладення на нього штрафу, а також поміщено до Волинського ПТПІ для встановлення особи та подальшого примусового повернення в країну походження.

Читайте також: Створили два інтернет-магазини. На Львівщині викрили групу наркоторговців
На початок