Поплавський презентував "перший в Україні й світі" факультет TikTok

Поплавський презентував "перший в Україні й світі" факультет TikTok

Поплавський презентував "перший в Україні й світі" факультет TikTok
. Скріншот

Київський національний університет культури і мистецтв відкрив "перший в Україні й світі" факультет TikTok. Після його закінчення випускники отримають диплом тіктокерів.

"Моя місія — українізувати TikTok, вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію країни. Українців мають знати у всьому світі. Україні є чим дивувати світ. Ми розпочинаємо навчати з нуля і по закінченні ви зможете отримати диплом", — заявив ректор університету Михайло Поплавський на відкритті факультету.

За його словами, молодь повинна "бути в тренді" і "творити свою зіркову дорогу через соцмережі", а факультет ТikТоk – це інноваційно, молодіжно та новий медіафеномен. Він додав, що навчання буде безкоштовним для всіх охочих студентів університету культури. Керівницею проєкту "Тіктокери університету культури" стала випускниця вишу, начальниця культурно-творчого відділу Лілія Можаєва.

"Університет культури та Михайло Поплавський завжди в тренді. Наразі світ дуже швидко розвивається, з’являються нові соцмережі, і Тік-Ток тримає лідируючі позиції. Якщо ви хочете бути лідерами по життю, то Тік-Ток це ваша тема. Потрібно розвивати себе, створювати свій бренд, а ми будемо допомагати вам у цьому", – сказала Можаєва.

Що відомо

  • Раніше Поплавський заявляв про свої романи зі студентками. "Багаті чоловіки старими не бувають. Ви запитаєте студенток, вони вам розкажуть, тому що я просто всіх обожнюю, я їх люблю і ціную. Ірина Білик казала — "Михайло Михайлович такий пустун..."... Я всім чоловікам раджу не закидати секс, тому що секс — це життя", — казав він.
  • У 2014 році акредитаційна комісія при Міністерстві освіти анулювала ліцензію приватного вищого навчального закладу "Київський університет культури", засновниками якого є ректор Михайло Поплавський та його син.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок