COVID-19 на Вінниччині: за добу виявлено 34 випадки

COVID-19 на Вінниччині: за добу виявлено 34 випадки

COVID-19 на Вінниччині: за добу виявлено 34 випадки
. АР

На Вінниччині за добу підтвердили 34 випадки коронавірусу. Це на 5 більше, аніж напередодні. 45 людей одужали, дві людини від ускладнень померли.

Такі дані обласного лабораторного центру станом на ранок 1 вересня.

Від початку пандемії на COVID-19 захворіли 72515 мешканеців області. З них одужали 70147 пацієнтів. Від ускладнень, спричинених коронавірусом, померли 1726 людей.

За добу 31 серпня в Україні зафіксували 2075 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, одужало від хвороби 925 осіб. Загалом з початку пандемії виявили понад 2,28 млн випадків.

Що відомо

  • За добу 30 серпня в Україні зафіксували 1356 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, одужало від хвороби 1257 осіб. Загалом з початку пандемії виявили понад 2,28 млн випадків.
  • У Національній академії наук вважають, що ситуація із захворюваністю на COVID-19 в Україні найближчим часом може стрімко погіршитись на тлі зростання основних епідеміологічних показників.
  • МОЗ розповіло про те, якими можуть побічні ефекти вакцинації проти COVID-19 і в яких випадках слід звертатися за допомогою лікаря.
  • Центр системних наук та інженерії Університету Джона Хопкінса повідомив, що загальна кількість випадків зараження коронавірусу у світі перевищила 200 мільйонів.
  • Головний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив, що у листопаді Україна може наблизитися до червоної зони епідеміологічної небезпеки, тому в країні можуть впровадити локдаун.
  • Всесвітня організація охорони здоров’я очікує нову хвилю захворюваності на коронавірус восени.
  • В Європейському центрі профілактики та контролю захворювань (ECDC) прогнозують, що до кінця серпня новий штам "Дельта" представлятиме 90% усіх вірусів COVID-19, що циркулюють в Європі.
На початок