П'ять випускників з Сумщини склали ЗНО з математики на 200 балів

П'ять випускників з Сумщини склали ЗНО з математики на 200 балів

П'ять випускників з Сумщини склали ЗНО з математики на 200 балів
. Суспільне Суми

Найвищі результати за тестування з математики на Сумщині мають п'ять учасників. Про це у соцмережах повідомив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.

Максимальні результати отримали випускники трьох закладів Сум та Шосткинської громади, зазначив він. Зокрема, це — один учасник з Сумської гімназії №1, двоє — з Сумської класичної гімназії, ще двоє — з Шосткинського навчально-виховного комплексу: спеціалізована школа І-ІІ ступенів — ліцей.

Ірина Наталуха з Сумської гімназії №1 отримала 200 балів не лише з математики, а й з англійської мови. Про це повідомила директорка гімназії Лариса Симоненко.

Суспільне розповідало, що на ЗНО з математики на Сумщині, яке відбувалося 28 травня, зареєструвався 9471 учасник.

У 2020 році ЗНО з математики та фізики на 200 балів склали шестеро абітурієнтів з Сумщини. Троє з них навчались у Сумській класичній гімназії.

Що відомо

  • Першим тестом цьогоріч була – хімія. ЗНО з цього предмету складали 21 травня. На іспит у Сумській області зареєструватись в області 284 абітурієнти, за даними Харківського центру оцінювання якості освіти.
  • 24 травня Сумах абітурієнти складали ЗНО з іноземних мов: іспанської, французької та німецької, а 25 травня складали тест з англійської мови.
  • На ЗНО з історії України на Сумщині зареєструвалися понад 8 тисяч абітурієнтів.
  • 7 червня абітурієнти складали ЗНО з фізики. В області було чотири пункти тестування: два у Сумах (у СумДУ та СНАУ) та два у Шостці.
  • 10 червня відбулося ЗНО з біології. З майже чотирьох тисяч зареєстрованих на тестування учасників на Сумщині, не з’явилися майже півтори тисячі.
  • На Сумщині 15 червня писали останнє зовнішнє незалежне оцінювання – із географії. Зареєструвались на цей предмет 4 тисячі 305 учасників.
На початок