На Львівщині ще 350 людей захворіли на коронавірус

На Львівщині ще 350 людей захворіли на коронавірус

На Львівщині ще 350 людей захворіли на коронавірус
. ЛМР

За попередню добу в області провели 1604 дослідження на коронавірус, з них – 350 позитивних. Про це повідомляють у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

Упродовж минулої доби через ускладнення спричинені коронавірусом померли 18 людей. Одужали 1004.

За увесь час у Львівській області COVID-19 підтвердили у 132 655 людей. Померло – 3442 людини. Одужали від коронавірусної інфекції – 116 085.

Найбільше нових впадків захворювання зафіксували у Львівському районі — 245. З них 187 в Львові. Ще 31 людина захворіла у Стрийському районі, 20 людей захворіло у Дрогобицькому районі, 18 — у Червоноградському, 17 — у Самбірському, 16 — у Золочівському та 3 — у Яворівському.

Що відомо

  • Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках, відновив госпіталізацію пацієнтів. Людей приймають у десяти відділеннях лікарні. Тривалий час пацієнтів не госпіталізували через переповненість лікарні хворими на коронавірус.
  • Із 26 квітня на Львівщині діють протиепідемічні обмеження "жовтої" зони. До цього місяць на території області діяли обмеження "червоної" зони.
  • На Львівщині масова вакцинація другою дозою вакцини стартує 25 травня.
  • 19 квітня на Львівщині стартувала вакцинація препаратом американського виробника Pfizer-BioNTech. Щеплення проводять дві медичні бригади.
  • МОЗ скасувало дозвіл на вакцинацію публічних осіб залишками вакцини поза чергою.

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок