В Іспанії помер комік, чий сміх став мемом. Що відомо про Хуана Борха

В Іспанії помер комік, чий сміх став мемом. Що відомо про Хуана Борха

В Іспанії помер комік, чий сміх став мемом. Що відомо про Хуана Борха
. Twiter, teamsecret

В іспанській Севільї 28 квітня помер телеведучий, актор і комік Хуан Хоя Борха, відомий в інтернеті як "Ель-Рісітас" або "реготун". Акторові було 65 років.

Як пише ABC Desevilla, актор помер у віці 65 років в лікарні. Причиною смерті став раптовий рецидив хвороби серцево-судинної системи, через яку у 2020 році йому ампутували ногу. За своє життя він змінив безліч професій та місць роботи, включаючи приготування їжі і розвантаження мішків з цементом.

Борха відомий в Іспанії, утім на весь світ він прославився після одного з ефірів телешоу. Тоді він давав інтервʼю на місцевому каналі Canal Sur, в якому розповідав про свою роботу посудомийником в ресторані на пляжі. За словами іспанця, одного разу його колега порадив йому не мити сковорідки, а залишити на березі моря, щоб пісок очистив їх. Хуан прислухався до поради й на ранок недорахувався майже двадцяти сковорідок. Власник ресторану відправив його за заміною, після чого Хуана в ресторані більше ніхто не бачив. Кінцівка історії супроводжувалася істеричним сміхом Борха і ведучого.

Пізніше ролик став предметом для безлічі пародій. Користувачі соцмережі підставляли свої історії замість оригінальної, супроводжуючи їх сміхом героя мема.

На початок