Понад 1600 нових випадків. У Києві зростає захворюваність на COVID-19

Понад 1600 нових випадків. У Києві зростає захворюваність на COVID-19

Понад 1600 нових випадків. У Києві зростає захворюваність на COVID-19
. AP

Станом на ранок 15 квітня у Києві виявлено 1625 нових випадків COVID-19. Загалом від початку епідемії у столиці зареєстровано 181 691 випадок захворювання.

Про це на своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"Найбільше випадків захворювання виявили у Дарницькому (310), Деснянському (238) та в Подільському (224) районах", – розповів мер.

За його словами, протягом доби діагноз підтвердився у 933 жінок віком від 18 до 94 років, ️ у 633 чоловіків віком від 18 до 91 року, а також у 59 дітей і підлітків віком від 2 місяців до 17 років.

При цьому протягом доби подолати захворювання змогли 706 мешканців столиці. Загальна кількість випадків одужання у Києві сягнула 113 240.

Від ускладнень захворювання за добу помер 51 пацієнт, протягом усього періоду пандемії – 4072 людини. До лікарень також шпиталізували 154 пацієнти із підтвердженим COVID-19, ще 345 людей шпиталізовано із підозрою на захворювання.

Що відомо

  • Станом на ранок 13 квітня столичні медики діагностували 1503 нових випадки COVID-19.
  • У Києві з 5 квітня почали діяти посилені карантинні обмеження. В умовах локдауну в столиці громадський транспорт працює лише за спецперепустками й з обмеженою кількістю людей в салонах.
  • Київ продовжив посилений карантин із раніше запровадженими обмеженнями до 30 квітня.
  • Влада також вирішила з 5 квітня і до завершення дії посилених карантинних обмежень звільнити від оплати власників авто за паркування на майданчиках комунальних підприємств від "Київтранспарксервіс".
  • З 5 квітня співробітники Держспоживслужби Києва розпочали перевірки адмінбудівель та офісних приміщень щодо дотримання карантинних вимог.
  • Держпродспоживслужба закрила приватну школу Midgard, яка працювала попри посилений карантин в Києві.
  • Частина столичних перевізників відмовилася працювати в умовах локдауну та не вийшла на маршрути 6 квітня. Вони пояснюють це низьким пасажиропотоком та тим, що люди не дотримуються правил.
  • Офіс президента констатує, що КМДА не виконала належним чином завдання з друку спеціальних перепусток для громадського транспорту, організацію їх видачі та забезпечення ними всіх працівників підприємств критичної інфраструктури столиці.
На початок