Футболіст-мем завершив кар’єру. Михайло Кополовець. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ

Футболіст-мем завершив кар’єру. Михайло Кополовець. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ

Футболіст-мем завершив кар’єру. Михайло Кополовець. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ
. ФК "Минай"

37-річний закарпатський футболіст Михайло Кополовець вирішив завершити кар’єру гравця. Тепер він зосередиться на роботі спортивного директора у ФК "Минай".

Причину свого рішення Кополовець пояснив неминучістю закінчення кар'єри, а також необхідністю набирати очки у заключних поєдинках сезону.

Михайло Кополовець став відомим завдяки своїм інтерв’ю, цитати з яких поширювались у народі та часто ставали мемами. Інтерв’ю футболіста завжди насичені та емоційні.

"У нас немає штабу із 150 чоловік, що можуть робити. Я мушу десь щось контролювати. І то я говорю, що не все ідеально роблю. Бо десь там у документах щось неправильно. А ціна помилки дуже велика зараз. Уже були помилки. Я вам не буду говорити, щоб мене не вигнали з роботи", – розповідав спортсмен в одному з інтерв’ю.

Кополовець захищав кольори ФК "Закарпаття" та львівських "Карпат", забивав дортмундській "Боруссії" у Лізі Європи. Наприкінці кар’єри він перейшов до ФК "Минай". Разом із командою пройшов шлях від аматорів до прем’єр-ліги.

Рішення закінчити кар'єру півзахисник прийняв після відставки головного тренера Василя Кобіна. Новим тренером "Миная" став Микола Цимбал, який працює у структурі клубу з 2019 року і був помічником Кобіна.

Михайло Кополовець планує організувати прощальний матч за участі друзів-футболістів.

На початок