Ілон Маск вважає завищеними курси криптовалют

Ілон Маск вважає завищеними курси криптовалют

Ілон Маск вважає завищеними курси криптовалют
. UGC

Засновник компаній Tesla та SpaceX, американський мільярдер Ілон Маск вважає завищеними курси криптовалют Bitcoin та Ethereum.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Гроші — це всього лише дані, які дозволяють нам уникнути незручностей бартеру. Ці дані, як і всі дані, схильні до затримок і помилок. Система буде розвиватися до того, що мінімізує і те, й інше. Тому я вважаю курс біткоїну й ефіру (Ethereum) завищеними", — зауважив Маск.

Згідно з даними криптовалютної біржі Coindesk, станом на 8:44 21 лютого вартість одного біткоїна становить 56,4 тисячі доларів, а ефіру – 1,9 тисяч доларів.

Раніше Маск назвав себе прихильником Bitcoin, зазначивши, що цю криптовалюту варто було придбати ще 8 років тому. У першій декаді лютого його компанія Tesla заявила про інвестування 1,5 мільярда доларів у цю криптовалюту та її використання у платежах.

Що відомо

  • 20 лютого курс Bitcoin встановив черговий історичний рекорд – його вартість перевищила 55 тисяч доларів.
  • Україна посіла перше місце за використанням криптовалют. Так, у межах країни зафіксовано найбільше застосувань віртуальних активів населенням у світі.
  • Міністерство цифрової трансформації подало до Верховної законопроєкт, який визначає поняття та особливості оподаткування криптовалют.
  • Центральний банк Японії планує почати тестувати цифрову валюту на початку наступного фінансового року.
На початок