У центрі Києва пролунали вибухи — Кличко

У центрі Києва пролунали вибухи — Кличко

У центрі Києва пролунали вибухи — Кличко
. Київ, 10 жовтня 2022 року. Фото: Суспільне

У Києві зранку приблизно о 8.15 під час повітряної тривоги у різних районах міста було чути вибухи, повідомляють кореспонденти Суспільного. Мер Києва Віталій Кличко повідомив про кілька вибухів у Шевченківському районі — в центрі столиці.

О 9.15 у Києві знову пролунав вибух.

"Всі служби слідують на місця. Деталі згодом", — написав Кличко.

Як повідомила Суспільному речниця ДСНС Світлана Водолага, є травмовані та загиблі внаслідок кількох влучань у Києві різних місцях. Інформація уточнюється.

"Столиця під атаками російських терористів! Ракети вразили об‘єкти в центрі міста (в Шевченківському районі) та в Солом‘янському районі. Повітряна тривога, а значить і загроза, триває", — написав мер Кєва Віталій Кличко.

Він попросив киян без зайвої необхідності не виїжджати у місто.

Усі поїзди в Києві прибувають та вирушають за графіком, вокзал відчинено для пасажирів із квитками, підземні укриття працюють, очікування на рейс можливе в укриттях. Про це повідомили в "Укзалізниці".

"Кільцева електричка продовжує рух столицею чітко за розкладом", — йдеться у повідомленні.

Усі підземні станції метро працюють як укриття. Рух поїздів червоною лінією призупинено, повідомили в КМДА. Також тимчасово зачинений пересадочний вузол "Театральна"-"Золоті ворота".

"Про відновлення роботи метрополітену буде повідомлено додатково", — йдеться у повідомленні.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що на Київщині працює ППО і попросив людей залишатися в укриттях під час тривоги.

Читайте також

Реакція Кремля на руйнування Кримського мосту, обстріл будинків у Запоріжжі. 229-й день війни. Онлайн

Київ потрапив під ракетний обстріл. Що відомо

На початок