З 1 травня приступили до своїх обов'язків нові заступники голови Запорізької ОВА: що про них відомо

З 1 травня приступили до своїх обов'язків нові заступники голови Запорізької ОВА: що про них відомо

Заступники ЗОВА
Іван Федоров. Фото: Суспільне Запоріжжя

З 1 травня приступили до виконання своїх обов'язків новопризначені заступники голови Запорізької обласної військової адміністрації — Наталія Будяк, Михайло Семікін та Олександр Щербаков.

Про це сьогодні, 2 травня, Іван Федоров повідомив під час брифінгу.

Зокрема, він розповів про кожного із них.

Михайло Семікін

заступники Федорова
Михайло Семікін. Михайло Семікін, керуючий справами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

Михайло Семікін — з 2019 року працював керуючим справами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, до цього обіймав посаду начальника відділу культури Мелітопольської міськради. З 1 травня 2024 — заступник голови ЗОВА, який відповідатиме за освіту, культуру та патріотичне виховання.

"У його відповідальність буде входити освіта. І тут наша загальна мета — підвищення кількості дітей у офлайн навчанні шкільного віку, дошкільного віку, вищих навчальних закладах і профтех закладах. Також опікуватиметься культурою, патріотичним вихованням", — зазначив Іван Федоров.

Наталія Будяк

заступники Федорова
Наталія Будяк. Фото: Facebook/ne.abrosimova

Наталія Будяк — колишня директорка Східного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України, обіймала посаду директора Департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА. З 1 травня 2024 — заступник голови ЗОВА. ЇЇ напрямки роботи — медицина, соціальний захист та підтримка ветеранів війни:

"Це кваліфікований спеціаліст, якраз працювала в ті складні часи, коли проходила реформа закладів охорони здоров’я, тож в її структурі повноважень буде безпосередньо департамент охорони здоров'я, департамент соцзахисту і ветеранська політика, що є точно пріоритетним напрямком роботи для обласної адміністрації", — зазначив Іван Федоров

Олександр Щербаков

заступники Федорова
Олександр Щербаков. Фото: Мелітопольска міськрада

Олександр Щербаков — колишній заступник Мелітопольського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. З 1 травня 2024 — заступник голови ЗОВА. Його обов’язки — комунікація з військовими та організаціями військової допомоги:

"Людина, з якою ми працювали в стінах Мелітопольської мерії. Основний напрямок для Олександра був безпосередньо комунікація з військовими, організація військової допомоги, той досвід, який ми здобули на базі мерії Мелітополя, то є досвід ,якого немає аналогів на території Запорізької області. Наведу простий приклад: за 23 рік нам вдалося організувати та мобілізувати допомогу для військових частин в сумі більш ніж 250 мільйонів гривень із загальне охоплення було більш ніж 80 військових частин".

Надалі продовжать працювати в ЗОВА за своїми напрямками перший заступник Руслан Мовчан та заступник Євген Мироненко.

Суспільне повідомляло, що 22 березня Кабінет Міністрів України погодив трьох кандидатів на посади заступників голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова — Наталію Будяк, Михайла Семікіна та Олександра Щербакова.

Підписуйтеся на новини Суспільне Запоріжжя в Telegram та у Viber

На початок