Два екскаватори і бульдозери, 10 гривень гонорару: що задекларував заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький

Два екскаватори і бульдозери, 10 гривень гонорару: що задекларував заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький

Декларація заступника голови Закарпатської ОВА Мирослава Білецького
Декларація заступника голови Закарпатської ОВА Мирослава Білецького. Мирослав Білецький/Facebook

Перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький вказав у своїй декларації, що володіє двома екскаваторами та двома бульдозерами, а також має 2,5 млн гривень заощаджень.

Про це йдеться у його декларації за 2023 рік в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Нерухомість та авто

Мирослав Білецький володіє двома квартирами на 60 та 66 квадратних метрів. Вони знаходяться в Ужгороді та в селі Рокосово Хустського району. Ціна квартири у Рокосові — 77 600 гривень.

У декларації заступник голови Закарпатської ОВА вказав два екскаватори 1977 та 1978 років випуску. Також він задекларував два бульдозери, яким більше 30 років.

Посадовець вказав у декларації благодійний фонд Валерія Лунченка та Мирослава Білецького "Ваше майбутнє" з адресою в місті Хуст.

Доходи та заощадження

Основним джерелом доходу Мирослав Білецький вказав зарплату — 504 тисячі гривень, а також він задекларував гонорар від ТОВ "Закарпатські золоті горішки" на суму 10 гривень.

У декларації посадовець зазначив, що зберігає готівкою: 82,5 тисячі доларів та понад 2,5 млн гривень.

Підписуйтеся на Суспільне Ужгород: Facebook, YouTube, Telegram, Viber, Instagram, Threads

На початок