У Львові 6 травня громадський транспорт курсуватиме з більшими інтервалами

У Львові 6 травня громадський транспорт курсуватиме з більшими інтервалами

Маршрутка №29 у Львові
Громадський транспорт у Львові. Пресслужба Львівської міської ради

У понеділок після Великодня, 6 травня, громадський транспорт у Львові курсуватиме за розкладом руху вихідного дня, тобто з більшими інтервалами.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, у Великодній понеділок міські автобуси, трамваї та тролейбуси курсуватимуть за розкладом руху суботи.

"Було прийнято рішення, що у Великодній понеділок громадський транспорт курсуватиме за розкладом вихідного дня, який застосовується у суботу. Тобто, автобуси, трамваї та тролейбуси курсуватимуть з дещо більшим інтервалом. Просимо пасажирів врахувати це при плануванні своїх поїздок. Перші та останні рейси мають бути виконані", — каже керівник міського управління транспорту Орест Олеськів.

На Великдень, 5 травня, громадський транспорт як зазвичай курсуватиме відповідно до недільного графіку руху. Винятком є тролейбусний маршрут №31, який їде до Сихівського кладовища, та автобусний маршрут №55, який їде до Голосківського. На Великодні свята, 5-6 травня, а також 11-12 травня на напрямках працюватиме більше транспорту.

На початок