"Інгулець" переміг "Кудрівку-Ниву" та скоротив відставання від лідера Першої ліги до трьох очок

"Інгулець" переміг "Кудрівку-Ниву" та скоротив відставання від лідера Першої ліги до трьох очок

4-05-24 нива-кудрівка інгулець
Гра відбулась 4 травня 2024 року в Бучі. Колаж: Суспільне Кропивницький

У сьомому турі чемпіонату України з футболу серед команд чемпіонської групи Першої ліги сезону 2023-24 років футбольний клуб "Інгулець" з селища Петрове Олександрійського району Кіровоградської області переміг команду "Кудрівка-Нива" з рахунком 0:3 та скоротив відставання від лідера, львівських "Карпат", до трьох очок. Гра відбулась 4 травня в Бучі на Київщині.

За перебігом матчу спостерігав кореспондент Суспільного.

У першому таймі було багато боротьби, ініціатива переходила від однієї команди до іншої, та гольових моментів жодна з них не створювала, граючи в атаці максимально обережно.

Перша ж небезпека біля воріт закінчилася взяттям воріт. Сталось це на 36-ій хвилині після помилки господарів в захисті й точного пасу від Валерія Сада, яким він вивів віч-на-віч з голкіпером "Кудрівки-Ниви" Геогрієм Клімовим Артема Сітала. Нападник "Інгульця" момент реалізував — 0:1. Це був єдиний гол у першій половині гри.

По перерві підопічні Владислава Лупашка грали по рахунку. В середині тайму дубль, після прострілу Максима Мельничука, міг робити Сітало, але влучив у стійку воріт суперника.

На 75-ій хвилині автор першого голу все ж оформив дубль, точно пробивши у дальній кут воріт господарів — 0:2.

Розгромним на 84-ій хвилині рахунок зробив Ярослав Квасов, точно пробивши у верхній кут воріт Клімова — 0:3.

Підопічні Романа Локтіонова намагалися створювати небезпеку біля воріт гостей, та фінальний свисток арбітра матчу Дмитра Кузовлєва зафіксував "суху" перемогу "Інгульця".

Набравши 58 очок у 25 матчах, команда з Петрового залишилась другою в чемпіонській групі, однак тепер відставання перших в турнірній таблиці "Карпат" становить три очки. "Кудрівка-Нива", програвши, дозволило "Прикарпаттю" обійти себе за додатковими показниками: команда — шоста в турнірній таблиці, маючи 36 очок після 25 матчів.

В наступному турі на "Інгулець" очікує домашня гра проти "Агробізнеса" з Хмельниччини, "Кудрівка-Нива" зіграє на виїзді проти "Полтави".

На початок