На фронті загинув підполковник Олександр Ровенчук з Хмельниччини

На фронті загинув підполковник Олександр Ровенчук з Хмельниччини

Військовий Олександр Ровенчук з Хмельниччини
Військовий Олександр Ровенчук. Тетяна Онісімчук

5 травня 2024 року на Харківському напрямку під час виконання бойового завдання загинув підполковник Олександр Ровенчук з Хмельниччини. Чоловіку було 38 років.

Про це Суспільне Хмельницький розповіла головна спеціалістка відділу з організаційних питань виконавчого комітету Нетішинської міської ради Тетяна Онісімчук.

За її словами, Олександр Ровенчук народився 3 липня 1985 року у Нетішині. Після закінчення місцевої школи навчався у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького і Львівському державному університеті внутрішніх справ. Служив у військовій частині у Закарпатській області.

Тетяна Онісімчук зазначила, Олександр Ровенчук почав брати участь у боях на фронті з березня 2023 року. Він був комендантом першої прикордонної комендатури швидкого реагування першого прикордонного загону Державної прикордонної служби. Загинув поблизу населеного пункту Вовчанськ Харківської області. У нього залишились дружина, двоє дітей, батьки й брат. Прощатимуться з Олександром Ровенчуком 8 травня. З 8 по 10 травня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошена триденна жалоба.

Слідкуйте за новинами Суспільне Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram, Facebook та Threads.

На початок