alyona alyona & Jerry Heil презентували концертну версію пісні Teresa & Maria

alyona alyona & Jerry Heil презентували концертну версію пісні Teresa & Maria

Концертну версію пісні alyona alyona & Jerry Heil записали на сольному концерті
Фото першої репетиції alyona alyona та Jerry Heil. eurovision.tv

У понеділок, 29 квітня, alyona alyona & Jerry Heil презентували концертну версію пісні Teresa & Maria, з якою вже 7 травня представлять Україну в першому півфіналі "Євробачення-2024".

Відео на концертну версію пісні у виконанні з хором (його знімали на сольному концерті Jerry Heil) вийшло у межах шоу Eurovision... A Little Bit More! на офіційному ютуб-каналі Eurovision Song Contest.

"Для нас було важливо відчути масштаб цієї пісні, адже за неї проголосувало понад 720 тисяч людей по всій Україні. Її виконання на концерті у Києві — це була концентрована любов. Ми хотіли трошечки змінити пісню, але зробити це так, щоб вона при цьому лишалася впізнаваною", — розповіла Jerry Heil.

Реперка alyona alyona висловила сподівання, що і на самому "Євробаченні" з артистами співатиме вся зала — так само як на київському концерті й останніх виступах у Європі, та додала, що разом із Jerry Heil вони будуть всіма способами нагадувати про Україну.

"Музика це м'яка сила, і цією силою ми намагаємось показати не тільки якою прекрасною може бути українська пісня у виконанні двох жінок, а й насправді нагадати про нашу країну, аби люди почули, як голосно ми говоримо про те, що світ потребує єднання", — додала вона.

Eurovision... A Little Bit More! — офіційне спіноф-шоу "Євробачення" з ексклюзивними виступами учасників конкурсу в Мальме.

У суботу, 27 квітня, alyona alyona & Jerry Heil провели першу репетицію на головній сцені "Євробачення" у Мальме. Під час виступу українських представниць сцена стала полотном для оспівування жіночої сили, стійкості та єдності, потрібної для подолання життєвих викликів.

Друга репетиція alyona alyona & Jerry Heil відбудеться 1 травня.

Що відомо про "Євробачення-2024"

68-й пісенний конкурс пройде у шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали заплановані на 7 та 9 травня, а грандфінал — на 11 травня.

Цьогоріч внесли декілька змін у правила конкурсу. Наприклад, збільшиться час глядацького голосування у фіналі: воно розпочнеться перед виступом першого учасника 11 травня. Про решту нововведень читайте у матеріалі.

Україну представлятиме дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria. Наразі пісня українських виконавиць є однією з найпопулярніших серед композицій цьогорічних учасників "Євробачення": вона зібрала 4,7 мільйона переглядів на офіційному YouTube-каналі конкурсу.

Суспільне Культура та Радіо Промінь — офіційні медіапартнери "Євробачення".

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує участь представника України на Пісенному конкурсі "Євробачення-2024".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок