Ленні Кравіц отримав зірку на Алеї слави Голлівуду

Ленні Кравіц отримав зірку на Алеї слави Голлівуду

Ленні Кравіц отримав зірку на Алеї слави Голлівуду
Ленні Кравіц біля зірки на Алеї слави у Голлівуді, 12 березня 2024 року. Фото: Jordan Strauss/Invision/AP

59-річний американський рок-музикант отримав зірку на Алеї слави у категорії "Запис" (Recording). Церемонія відбулася навпроти історичної Capitol Records Tower. Гостьовими спікерами церемонії стали друг співака актор Дензел Вашингтон та донька — акторка Зої Кравіц.

Про це повідомляє People.

"З цією зіркою на голлівудській Алеї слави внесок Ленні Кравіца в індустрію розваг буде назавжди увічнений і відзначений. Це є свідченням його виняткового таланту, відданості та значного впливу на масову культуру", — зазначає Ана Мартінез, продюсерка Алеї слави.

Під час церемонії з промовою виступила донька Ленні Зої Кравіц.

"Бути твоєю донькою стало однією з найбільших пригод у моєму житті, — зазначила акторка, — Оскільки ти був таким молодим, коли я народилася, багато в чому ми виросли разом". Також Зої Кравіц пожартувала про манеру Ленні екстравагантно одягатися: "Згідно з уявленнями мого батька, якщо сорочка не показує твої соски — це не сорочка".

Сам Ленні Кравіц зазначив, що для нього отримати зірку на Алеї слави — це сюрреалістично і він надзвичайно вдячний: "Коли я був дитиною, я ходив по цих вулицях, але майже завжди думав про те, де я буду спати цієї ночі... Зірка — це чудова річ, але вона б не значила стільки без людей, які сьогодні ділять цей момент зі мною".

Ленні Кравіц — американський рок-музикант, композитор та актор, лауреат чотирьох премій "Ґреммі". Найбільше його знають за треки Fly Away, It Ain't Over та American Woman. Прадід Ленні, Леонід Кравець, був корінним киянином.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок