Кількість травмованих людей внаслідок ракетного удару по Чернігову зросла до 45 людей, серед них двоє дітей

Кількість травмованих людей внаслідок ракетного удару по Чернігову зросла до 45 людей, серед них двоє дітей

Кількість травмованих людей внаслідок ракетного удару по Чернігову зросла, серед них діти
Автомобілі екстренної медичної допомоги. Суспільне Чернігів

У Чернігові кількість травмованих людей внаслідок ракетного удару 17 квітня зросла до 45 людей, серед них двоє дітей. Такі дані станом на 12:15.

Про це Суспільному повідомив в.о міського голови Чернігова Олександр Ломако.

Зі слів медичної директорки обласної дитячої лікарні Наталії Сергійчик, до медзакладу зверталися двоє дітей 2008-го та 2011 років народження. Їх не госпіталізували, надали медичну допомогу та відпустили додому.

"Було два звернення. Батьки зверталися зі своїми дітьми. Їм надали допомогу та відпустили. Госпіталізовано не було. Скло витягли в одного хлопчика, садна волосистої частини голови, в іншого хлопчика — садна коліна", — каже Наталія Сергійчик.

Також відомо, що у міську лікарню №2 доставили п'ятеро поранених внаслідок ракетного удару по Чернігову. Про це у коментарі Суспільному повідомив медичний директор закладу Валерій Якунін.

Водночас у Чернігівській обласній лікарні перебуває дев'ять поранених, троє у важкому стані, інші середньої важкості. Про це повідомив гендиректор лікарні Андрій Жиденко.

Наразі відомо про 11 загиблих людей.

Нагадаємо, що внаслідок російської ракетної атаки по Чернігову було пряме влучання в об'єкт соціальної інфраструктури та візуальні пошкодження кількох поверхів прибудови до цієї будівлі. За інформацією начальника Чернігівської ОВА В'ячеслав Чауса росіяни вдарили трьома крилатими ракетами "Іскандер".

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок