Кріштіану Роналду показав провокаційний жест фанатам після гри "Аль-Насра". Саудівська федерація розпочала розслідування

Кріштіану Роналду. Фото: AP Photos

Що спровокувало португальця.

Кріштіану Роналду опинився в центрі скандалу в Саудівській Аравії. Форварду "Аль-Насра" загрожують санкції за його дії після гри чемпіонату проти "Аль-Шабаба".

Матч за участю Роналду закінчився виїзною перемогою "Аль-Насра" з рахунком 3:2. Кріштіану відзначився голом з пенальті на 21-й хвилині, а переможний м'яч наприкінці зустрічі забив бразилець Андерсон Таліска.

Після завершення матчу Роналду показав провокаційний жест уболівальникам "Аль-Шабаба", витягнувши руку поруч із пахом. Деякі фанати у цей момент скандували "Мессі, Мессі!".

За даними арабського видання Asharq Al-Awsat, дисциплінарний комітет Федерації футболу Саудівської Аравії (SAFF) відкрив розслідування у зв'язку з поведінкою Роналду. Комітет розгляне епізод та ухвалить рішення у найближчі дні.

Це вже не перший подібний інцидент за участю Роналду у Саудівській Аравії. У квітні 2023 року португалець показав непристойний жест фанатам "Аль-Гіляля" після поразки з рахунком 0:2.

Кріштіану Роналду в Саудівській Аравії: що відомо

  • До "Аль-Насра" Роналду приєднався на початку 2023 року, ставши найоплачуванішим активним спортсменом у світі. Контракт португальця з клубом розрахований до кінця сезону 2024/25.
  • У нинішньому сезоні Роналду забив 22 голи та віддав дев'ять асистів у 20 матчах за "Аль-Наср" в чемпіонаті Саудівської Аравії. Він лідирує у гонці бомбардирів турніру.
  • "Аль-Наср" набрав 52 очки у 21 матчі та посідає друге місце у таблиці ліги, поступаючись лише "Аль-Гілялю" (56).