Warner Bros. може скасувати угоду з Езрою Міллером після звинувачень у розбещенні неповнолітніх

Warner Bros. може скасувати угоду з Езрою Міллером після звинувачень у розбещенні неповнолітніх

Warner Bros. може скасувати угоду з Езрою Міллером після звинувачень у розбещенні неповнолітніх
. Фото: Getty Images

Актора Езру Міллера, відомих за фільмами "Переваги скромників", "Фантастичні звірі", а також "Флеш", звинуватили у грумінгуВходження в довіру до дитини з метою подальшої особистої зустрічі для вступу в сексуальні відносини, експлуатації чи шантажу. У звʼязку з цим видання The Direct повідомляє, що компанія Warner Bros. планує розірвати угоду з актором після виходу стрічки у 2023 році.

Відомо, що Міллера двічі заарештовували протягом останніх 3 місяців (за хуліганство та домагання в місті Хіло, а також на Гаваях за напад другого ступеня), що доповнює звинувачення в тому, що вони приділяли увагу 12-річній актрисі кілька років тому. Крім того, актор опублікували у своєму інстаграмі меми, які викликали шквал критики в мережі.

Згідно з повідомленням видання Deadline, Warner Bros. вирішила припинити роботу з Міллером після виходу стрічки. Інсайдер повідомив виданню, що новий генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав сподівається, що скандал навколо Міллера "не залишатиметься в центрі уваги" до прем’єри "Флеша" у 2023-му: "У цьому немає виграшу для Warner Bros. Для Заслава це успадкована проблема. Сподіваюся, що скандал залишиться на низькому рівні до виходу фільму в прокат, і що все вийде якнайкраще".

Водночас шанувальники Warner Bros. сподіваються почути публічні заяви від компанії. Деякі користувачі висловлюють нерозуміння, чому звинувачення Міллера не настільки поширені в ЗМІ й не так активно обговорюються в соцмережах.

З огляду на те, що до прем’єри "Флеша" ще дуже багато часу, студії потрібно буде вирішити, як діяти. Попри те, що стрічка є першим сольним фільмом Міллера після ролей другого плану в трьох інших фільмах, дії актора поза камерою можуть не залишити компанії вибору, хоча Міллер мають певну підтримку від колег у галузі.

Warner Bros. Може скасувати угоду з Езрою Міллером після звинувачень у розбещенні неповнолітніх
Warner Bros. Може скасувати угоду з Езрою Міллером після звинувачень у розбещенні неповнолітніх. Фото: Getty Images

Більше текстів про сучасне (і не тільки) українське кіно

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок