Забирав особисті речі та гроші з каси: у Вінниці чоловік грабував продавчинь магазинів

У Вінниці 40-річного чоловіка підозрюють в обкраданні двох працівниць магазинів. Він забрав гроші з каси, а також особисті речі та мобільні телефони продавчинь. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Перше пограбування чоловік вчинив 24 грудня. У продовольчому магазині, що на вулиці Ширшова, він відібрав у 56-річної продавчині телефон та 4 тисячі гривень з каси. Наступного дня вінничанин "завітав" у магазин, що по вулиці М.Шимка. У 37-річної працівниці чоловік забрав особисті речі та телефон.

Грабіжника вдалося знайти за допомогою записів з відеокамер. Раніше він скоював наркозлочини, йдеться у дописі поліції. Під час затримання при собі чоловік мав шматки металевої труби. Ймовірно, їх мав застосувати під час наступних нападів, повідомляє пресслужба Нацполіції.

Нацполіція Вінниччини

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому мають оголосити про підозру у вчиненні крадіжок та обрати запобіжний захід. Вінничанину загрожує до шести років позбавлення волі за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Читайте також

  • "Пропонували продати пір'я". На Вінниччині жінки привласнювали гроші пенсіонерів
  • Затримали чоловіка, що "мінував" вокзал та лікарню у Вінниці