Учасник АТО, якого знайшли мертвим на Хмельниччині, помер від раптової зупинки серця, - поліція

. Фото: з ФБ-сторінки ГО "Учасники АТО міста Старокостянтинів".

Учасник бойових дій, 25-річний Олександр Коляденко, якого учора, 31 березня, знайшли мертвим у дворі багатоповерхівки по вулиці Миру в Старокостянтинові, згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, помер через раптову зупинку серця.

Про це Суспільному розповіла начальниця сектору комунікацій Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області Інна Глега.

За її словами, за фактом смерті 25-річного місцевого жителя поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з приміткою «природня смерть»). Тіло чоловіка було направлено на судово-медичну експертизу.

«Олександр Коляденко у 2016-2017 роках майже 13 місяців був на передовій. Спочатку під Донецьким аеропортом у складі 128 гірсько-штурмової бригади. Потім під Попасною служив у 24-й окремій механізованій бригаді кулеметником. Після звільнення з армії, Олександр повернувся до рідного Старокостянтинова та став приватним підприємцем», - розповідає голова правління громадської організації «Учасники АТО міста Старокостянтинова» Сергій Жмурко.

Олександр Коляденко був єдиним сином у сім’ї, його батько - кадровий військовий, додає Сергій Жмурко.

«Громадська організація «Учасники АТО міста Старокостянтинова» звертається до правоохоронних органів провести об’єктивне та неупереджене розслідування трагічної смерті учасника бойових дій Олександра Коляденка, у зв’язку з наявною неперевіреною інсайдерською інформацією, що до його смерті можуть бути причетні працівники правоохоронних структур», - зазначається на Фейсбук-сторінці ГО «Учасники АТО міста Старокостянтинова».

Про смерть учасника бойових дій Олександра Коляденка стало відомо з допису на ФБ-сторінці ГО "Учасники АТО міста Старокостянтинова". Скрін з ФБ-сторінки ГО "Учасники АТО міста Старокостянтинів".

Це звернення голова правління громадської організації Сергій Жмурко наразі не коментує.

Читайте також