Поліція затримала чоловіка з Хмельниччини, якого підозрюють у нападах на кропивничанок

Поліція затримала чоловіка з Хмельниччини, якого підозрюють у нападах на кропивничанок

Поліція затримала чоловіка з Хмельниччини, якого підозрюють у нападах на кропивничанок
. Фото ілюстративне

Поліція затримала чоловіка з Хмельниччини, якого підозрюють у нападах з ножем на двох кропивничанок, – розповіла Суспільному речниця поліції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.

14 січня працівники Кропивницького районного управління поліції отримали інформацію про те, що невідомий чоловік ножем погрожував 17-річній дівчині та намагався заштовхати її у квартиру. Двері помешкання відчинив родич дівчини, і він утік. Дівчина пошкоджень не отримала.

Наступного дня схожа подія сталась в іншому мікрорайоні міста. До 24-річної дівчини підійшов чоловік із ножем та порізав їй зап’ястки і пальці на руці.

За прикметами, які надали поліції дівчата, встановили, що напади скоював один і той же чоловік, його знайшли і затримали.

Чоловікові 36 років, він уродженець Хмельниччини. Розпочали досудове розслідування за статтею "Хуліганство". Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також

  • На Кіровоградщині підозрюють директора ТОВ у заволодінні бюджетними грошима..
  • На Кіровоградщині підозрюють сільську голову у зловживанні службовим становищем.
  • Поліцейського, обвинуваченого в перевищенні повноважень, відсторонили від роботи.
  • На Кіровоградщині за зґвалтування судитимуть колишнього поліцейського.
  • З колишнього керівника кропивницького СІЗО хочуть стягнути 390 тисяч на користь держави.
На початок