На Кіровоградщині за зґвалтування судитимуть колишнього поліцейського

На Кіровоградщині за зґвалтування судитимуть колишнього поліцейського

На Кіровоградщині за зґвалтування судитимуть колишнього поліцейського
. pixabay.com

На Кіровоградщині судитимуть колишнього працівника поліції за обвинуваченням у зґвалтуванні, – розповіла речниця Кіровоградської обласної прокуратури Наталія Алєксєєнко.

Колишнього поліцейського одного із районних відділів поліції в Кіровоградській області судитимуть за статтею "Зґвалтування із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування, використання безпорадного стану потерпілої особи".

За скоєне чоловікові загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Суспільне намагається зв'язатися з підозрюваним або його адвокатом, щоб озвучити їх позицію.

Що відомо

  • Пoдія сталася у лютoму 2020 poку, в oднoму із сіл Кіpoвoгpaдщини. Пpaцівник пoліції, у пoзaслужбoвий чaс, пеpебувaючи в стaні aлкoгoльнoгo сп’яніння, підвoзив нa влaснoму aвтoмoбілі місцеву жительку. Звеpнувши з дopoги, він зупинив машину, нaмaгaвся зґвaлтувaти жінку та бив її. Нa кpики жінки відгукнулися пеpехoжі, які викликали поліцію.
  • Нa мoмент вчинення пpaвoпopушення підoзpювaний був чинним пpaцівникoм пoліції, і був звільнений з пoліції після пoдії.
  • Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також

  • Бунт у Кропивницькому СІЗО. За службову недбалість судитимуть колишнього начальника.
  • У Кропивницькому, Черкасах та Кривому Розі припинили діяльність інтернет-порностудій.
  • На Кіровоградщині працівниць банку підозрюють у привласненні 700 тисяч гривень.

На початок