У Миколаївській області за добу робочими групами було проведено понад сто перевірок

У Миколаївській області за добу робочими групами було проведено понад сто перевірок

У Миколаївській області за добу робочими групами було проведено понад сто перевірок
. Миколаївська ОДА

Станом на ранок 8 грудня у Миколаївській області за добу було зроблено 103 перевірки щодо виявлення об’єктів, які працюють з порушеннями умов карантину. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації на офіційній сторінці у Facebook.

За добу робочі групи перевірили 85 закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, 17 закладів громадського харчування та один дошкільний навчальний заклад.

За результатами перевірок виявлено чотири об’єкти, що працюють з порушеннями умов карантину. Виписано чотири протоколи, направлено два приписи.

При виявленні порушень були надані пропозиції для їх усунення. Матеріали передані до органів місцевого самоврядування та Національної поліції для вжиття заходів в межах їх повноважень.

За участі фахівців Держпродспоживслужби, Національної поліції України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства охорони здоров’я в області створено рейдові групи для перевірок дотримання умов карантину.

За минулу добу створено 31 мобільну групу, перевірено 433 об’єкти.

Працівниками Управління патрульної поліції в області винесено 26 постанов про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 44-3 КУпАП — відносно громадян за перебування у громадському місці без засобів індивідуального захисту органів дихання.

Що відомо

  • Робочі групи створено органами місцевого самоврядування із залученням фахівців Держпродспоживслужби щодо перевірки суб’єктів господарювання всіх форм власності по дотриманню ними профілактичних, протиепідемічних та дезінфекційних заходів, створення умов для миття та антисептичної обробки рук.
  • На території Миколаївщини створено та працює 29 робочих груп.

Читайте також

На початок