Замість Третяка у Рівнераду зайде жінка. Суспільне дізналось, хто вона

Замість Третяка у Рівнераду зайде жінка. Суспільне дізналось, хто вона

Ексклюзивно
Замість Третяка у Рівнераду зайде жінка. Суспільне дізналось, хто вона
. Facebook Тамара Тимощук

У Рівнераду замість Олександра Третяка проходить Тамара Тимощук. Про це Суспільному повідомили у штабі "Європейської солідарності". Вона у єдиному списку кандидатів у депутати міськради йшла під номером 7.

Згідно з даними Центральної виборчої комісії, 59-річна Тамара Тимощук – членкиня партії "Європейська солідарність", директорка ТОВ "Каштан". На місцевих виборах 25 жовтня її підтримали 304 виборці.

"Якщо чесно, я налаштувалась, що вже буду займатися своїми справами. Настрій в мене міняється і буду працювати знову на громаду міста. Не скажу, що не радію. Радію, насправді. Дуже радію за переможця нашого, що перемогло добро, світло і правда. Налаштовані працювати, тому що нам треба розбудовувати європейське місто", – сказала Тамара Тимощук в коментарі Суспільному.

Це вже буде друга каденція Тамари Тимощук як депутатки у Рівнераді. У попередньому 7-му скликанні вона була членкинею фракції "ЄС".

Що відомо

  • Станом на 10:40 23-го листопада у міській ТВК закінчили опрацювання усіх протоколів, в тому числі і з перерахунком по кількох дільницях. Олександр Третяк набирає 50,25%, Віктор Шакирзян – 47,70%. Це дані остаточні, але поки офіційно комісією не затверджені.
  • Олександра Третяка, який у єдиному списку до Рівнеради від "ЄС" йшов під номером 5, підтримав 831 виборець. У першому турі виборів міського голови Рівного його підтримали 16,93% (10 591 виборців).
  • Список депутатів, які пройшли у міськраду, Суспільне публікувало після того, як Рівненська міська ТВК на засіданні 3 листопада оголосила офіційні результати виборів. У Рівнераду проходить сім політичних сил.

На початок