На Кіровоградщині вперше обирали голову Аджамської об’єднаної громади

На Кіровоградщині вперше обирали голову Аджамської об’єднаної громади

На Кіровоградщині вперше обирали голову Аджамської об’єднаної громади
. Суспільне: Кропивницький

Голову Аджамської об’єднаної громади вперше обирали у Кропивницькому районі Кіровоградської області. Голосували за одного з 4 кандидатів на 6 дільницях. На одній з них, у Аджамці, побували журналісти Суспільного.

Біля дільниці чергували рятувальник і двоє поліцейських. На момент зйомки, 10:00, порушень не виявили. На вході у дільницю виборцям вимірювали температуру. На столі стояли антисептик і аптечка, лежали захисні маски та рукавиці.

За словами членкині виборчої комісії Оксани Паливоди, виборці дотримувались соціальної дистанції 1,5 метри: ”Якщо у людини підніметься температура, у нас є лікар, ми можемо викликати, людину госпіталізують. Для виборців із підвищеною температурою маємо окрему кабінку,є кабінка для людей з інвалідністю”.

На дільниці 1095 виборців. На 18:00 проголосували 334.

Що відомо

Голова Аджамської дільничної виборчої комісії Людмила Сліпець розповіла, що до складу громади увійшли села Аджамка, Веселівка і Червоний Яр і Новоолександрівська сільська рада (села Новоолександрівка, Медерове, Молодецьке, Нововолодимирівка – ред.): ”Кандидатів на посаду голови – четверо: Гаваза, Зайченко, Левицький і Масленко. В районну раду йдуть 9 партій, в обласну – 10. Від кожної партії не менше 5 осіб”.

Читайте також

На початок