У США змінили правила президентських дебатів через поведінку Трампа та Байдена

У США змінили правила президентських дебатів через поведінку Трампа та Байдена

У США змінили правила президентських дебатів через поведінку Трампа та Байдена
. АР

Комісія з президентських дебатів у Сполучених Штатах Америки ухвалила нові правила, згідно з якими мікрофон одного кандидата в президенти буде відключено під час виступу іншого.

Як інформує CNN, комісія ухвалила таке рішення, тому що перші президентські дебати між президентом США Дональдом Трампом і кандидатом від Демократичної партії Джозефом Байденом пройшли у хаотичній атмосфері.

Читайте також: Дізнайтесь, хто ви з найпопулярніших президентів США. Рандомайзер

Тепер на початку кожного з шести сегментів дебатів кожному кандидату надаватимуть дві хвилини, щоб відповісти на запитання, — на цей час мікрофон його опонента відключатимуть.

Перші дебати між кандидатами на посаду президента США Дональда Трампа і Джо Байденом, за оцінкою глядачів, перетворилися на хаос. Чинний очільник Білого дому постійно намагався перебити свого опонента, у відповідь ексвіцепрезидент попросив його "заткнутися", назвав Трампа "клоуном", "найгіршим президентом" і "цуциком Путіна".

Що відомо

  • Чергові вибори в США пройдуть 3 листопада. На них будуть обирати президента і віцепрезидента, всіх 435 членів Палати представників і третину Сенату Конгресу США, губернаторів 13 штатів і територій. Джо Байден став єдиним кандидатом від демократичної партії, тоді як Трамп балотується від республіканців.
  • Раніше Трамп заявляв, що хоче перенести дату президентських виборів, однак керівник апарату Білого Дому Майк Медоус заявив, що вибори не будуть переноситися і відбудуться "за графіком".
  • У США скасували дебати Трампа і Байдена 15 жовтня через розбіжності щодо їх формату.
На початок