Херсонські поліцейські затримали крадія в магазині одягу

Херсонські поліцейські затримали крадія в магазині одягу

Херсонські поліцейські затримали крадія в магазині одягу
. Світлина: Національна поліція Херсонської області

У херсонський магазин одягу проник чоловік, але не врахував, що приміщення знаходиться під захистом поліції охорони. Спрацювала сигналізація, підозрюваний не встиг нічого викрасти і його затримали правоохоронці.

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, чоловік проник в магазин через вікно, віджавши скло викруткою. Забрати він нічого не встиг, тому що спрацювала сигналізація, виведена на пульт поліції охорони. На місце події прибула чергова група реагування, яка затримала крадія та викликала на місце події слідчо-оперативну групу Херсонського відділу поліції. Правоохоронці задокументували факт скоєння злочину і вилучили речові докази – викрутку та сумку з іншими інструментами.

У Херсоні поліцейські затримали крадія в магазині одягу
Світлина: Національна поліція Херсонської області

Підозрюваним виявився 37-річний херсонець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Наразі чоловік перевіряється на причетність до аналогічних злочинів, скоєних на території обласного центру.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 15 Кримінального кодексу України "Замах на кримінальне правопорушення" та ч.3 ст.185 ККУ "Крадіжка". Досудове розслідування триває.

На початок