На Буковині прощаються з шістьма полеглими на війні з РФ військовими

На Буковині прощаються з шістьма полеглими на війні з РФ військовими

На Буковині прощаються з шістьма полеглими на війні з РФ військовими
Михайло Букатка, Дмитро Данилюк та Павло Палагнюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

20 лютого у Чернівецькій області прощаються з шістьма загиблими на війні військовими: Михайлом Букаткою, Дмитром Данилюком, Олегом Сверидюком, Андрієм Хлібом, Павлом Палагнюком та Анатолієм Кравчуком.

Про це повідомили на сторінці Чернівецької обласної адміністрації у Facebook.

Старший солдат Михайло Букатка служив у військовій частині А4267. Загинув 14 лютого внаслідок атаки дронів-камікадзе на Донеччині, повідомили на сторінці Вижницької райради у Facebook. З бійцем прощаються о 10:00 у селі Киселиці.

Дмитро Данилюк був солдатом військової частини А4667. Він загинув 13 лютого під час артилерійського обстрілу в Донецькій області, повідомили на Facebook-сторінці Вижницької райради. З військовим прощаються о 10:00 у селі Діброва Вижницького району.

Із солдатом Олегом Сверидюком, який служив у військовій частині А4667, прощаються о 10:00 у селі Клішківці. Боєць загинув 13 лютого під час артилерійського обстрілу на Донеччині, повідомили на Facebook-сторінці Клішковецької громади.

Загиблі військові Олег Сверидюк, Андрій Хліб, Анатолій Кравчук
Олег Сверидюк, Андрій Хліб, Анатолій Кравчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Андрій Хліб служив у військовій частині А1556, був стрільцем-гранатометником гірсько-штурмового взводу. Він загинув на Запоріжжі внаслідок удару FPV-дрона. З бійцем прощаються об 11:30 у місті Новоселиця.

Анатолій Кравчук був солдатом військової частини А4856. Він помер 19 лютого у госпіталі внаслідок поранення, яке отримав на Донеччині, повідомили на сторінці Вижницької райради у Facebook. З бійцем прощаються о 14:30 у Вижниці.

Із солдатом Павлом Палагнюком, який служив у військовій частині А0998, прощаються о 09:00 у місті Заставна. Він воював на Донеччині, де отримав осколкове поранення внаслідок скиду боєприпасу з безпілотника. 14 лютого боєць помер у лікарні. Йому було 25 років.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

На початок