У Запоріжжі викрили схему збуту наркотиків через Telegram по всій Україні

У Запоріжжі викрили схему збуту наркотиків через Telegram по всій Україні

У Запоріжжі викрили схему збуту наркотиків через Telegram по всій Україні
. zp.npu.gov.ua

Нарколабораторію з виготовлення психотропних речовин викрили запорізькі правоохоронці. Двоє мешканців Запоріжжя виготовляли та збували наркотики та психотропні речовини через Telegram-канал по всій території України.

Про це Суспільному повідомив начальник Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області Юрій Надеждін. В результаті дев’ятьох санкціонованих обшуків у заміських будинках та у транспортних засобах двох жителів Запоріжжя поліцейські встановили, що на свій товар правопорушники приймали замовлення у месенджері, а після оплати надсилали поштою.

На Запоріжжі Поліцейські викрили масштабну схему збуту психотропних речовин та наркотиків
На Запоріжжі викрили масштабну схему збуту психотропних речовин через телеграм-канал. zp.npu.gov.ua

"Під час заходів правоохоронці вилучили майже 550 літрів та 100 кілограмів прекурсорів, понад 15 кілограмів фасованого метадону та метамфетаміну, «марки» та зіп-пакети з PVP-сіллю. Орієнтовна вартість вилучених психотропних речовин та прекурсорів на чорному ринку складає 24 мільйони гривень," - повідомив Юрій Надеждін.

Одного учасника незаконних оборудок затримано, йому оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.  Іншому слідчі поліції готуються вручити підозру за цією ж статтею.  Також вирішується питання щодо арешту будинків, автомобілів та іншого майна з подальшою конфіскацією. За кримінальні дії мешканцям Запоріжжя загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: У Запоріжжі поліція викрила злочинну групу, що торгувала психотропною речовиною "Валера"
На початок