У Києві главу МЗС Дмитра Кулебу покусав собака

У Києві главу МЗС Дмитра Кулебу покусав собака

У Києві міністра закордонних справ Дмитра Кулебу вкусив пес
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. AP

У столиці міністра закордонних справ Дмитра Кулебу вкусив чужий собака, коли урядовець вигулював власних песиків. Глава МЗС звернувся по допомогу до медиків.

Про це йдеться у дописі Дмитра Кулеби в Instagram.

За словами міністра, інцидент стався 11 лютого, коли під час прогулянки з його чотирилапими улюбленцями. Чужий пес, якого вигулювали без повідка і намордника, спочатку напав на собак міністра, а потім і на самого Кулебу.

"Собак треба любити, але ж і тримати на повідках. Великий собака, якого вигулювали без повідка, напав на моїх під час прогулянки. І принагідно на мене", — написав урядовець.
У Києві главу МЗС Дмитра Кулебу покусав собака
У Києві главу МЗС Дмитра Кулебу вкусив собака. Фото: dmytro_kuleba/Instagram

Після укусу тварини міністру довелося звертатись до Олександрівської лікарні. Там йому допомогла лікарка-інтерн з Індії.

Раніше повідомлялося, що в Борисполі на Київщині собака покусав дітей, коли господар вигулював його на вулиці. Потерпілих доправили до медзакладу, а на власника тварини склали протокол про адмінпорушення.

Також на столичному масиві Виноградар бійцівський пес погриз молоді дерева, висаджені у пам'ять про жінок-військових, які загинули, захищаючи Україну. Комунальники звернулись до поліції.

На початок