МАУ змінила розклад рейсів на жовтень, скасувавши перельоти в Ізраїль

МАУ змінила розклад рейсів на жовтень, скасувавши перельоти в Ізраїль

МАУ змінила розклад рейсів на жовтень, скасувавши перельоти в Ізраїль
. pixabay

Компанія Міжнародні авіалінії України скасувала рейси до Ізраїлю та відтермінувала перезапуск двох рейсів до Євросоюзу.

Зокрема, авіаперевізник відтерміновує початок виконання рейсів Київ-Брюссель-Київ та Київ-Дюссельдорф-Київ до 24 жовтня 2020 року. Також з 4 жовтня тимчасово припиняється виконання рейсів Харків-Тель-Авів-Харків та з 8 жовтня - Дніпро-Тель-Авів-Дніпро.

"Перегляд розкладу польотів наприкінці літньої навігації пов’язаний зі зниженням завантаження на даних європейських напрямках у зв’язку з переходом на осінньо-зимовий низький сезон для авіації. Також на рішення вплинуло обмеженням перетину кордонів Ізраїлю з 25 вересня до 11 жовтня", - повідомили у пресслужбі компанії.

Окрім того, МАУ переглядає частоти ще на кількох рейсах:

  • рейси Київ-Тель-Авів-Київ виконуватимуться з виключенням частоти щовівторка відповідно решти частот за розкладом - щопонеділка, щосереди, щочетверга та щонеділі;
  • рейси Одеса-Тель-Авів-Одеса виконуватимуться щочетверга.

Пасажири, чиї рейси були скасовані, можуть оформити заявку на повне повернення коштів або перенести дату вильоту через особистий кабінет на сайті МАУ.

Що відомо

  • 27 вересня авіакомпанія МАУ скасувала рейси до Єревана через загострення конфлікту між Вірменією та Азербайджаном. Про це повідомила пресслужба авіаперевізника.
  • З початку 2020 року обсяги пасажирських перевезень українських авіакомпаній зменшилися на 66,3% порівняно з минулим роком.
На початок