Політична партія «Наш край» зареєструвала свій список до міськради. Його очолює Ігор Романенко

Політична партія «Наш край» зареєструвала свій список до міськради. Його очолює Ігор Романенко

Політична партія «Наш край» зареєструвала свій список до міськради. Його очолює Ігор Романенко
. ФОТО: Суспільне: Чернігів

Ігор Романенко – підприємець, засновник приватної школи «МудрАнгелики», голова благодійного фонду «Урочище Святе». Керівник фракції політичної партії «Наш край» у Городнянській міській раді. Керівник групи компаній «РІКО», що займається торгівлею, виробничою та логістичною діяльністю.

У 2015 році він балотувався до Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» і переміг у своєму окрузі, отримавши підтримку понад 4 тисяч виборців, але не став депутатом через особливості виборчої системи.

У 2010 році балотувався по 4-му мажоритарному округу та у списках партії «Фронт змін» до Чернігівської міськради.

Другим номером іде колишній секретар міськради Віктор Бистров – голова міської організації партії. Член постійної комісії з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту. Коли міським головою Чернігова був Олександр Соколов, був його заступником та очолював управління фінансів міськради. Після місцевих виборів у 2015 році став секретарем міськради. З цієї посади його усунули на травневій сесії міськради у 2017 році. Офіційна причина – неголосування «Нашого краю» за виділення грошей на будівництво дороги до пляжу «Золотий берег», чого добивався діючий міський голова Владислав Атрошенко.

Третім – Олександр Луценко, директор ТОВ «Укркорд», що займається оптовою торгівлею. Також займається створенням на базі колишнього підприємства "Чернігівське Хімволокно" технологічного парку.

Четвертою йде Наталія Рашина, комерційна директорка ТОВ «БУД-РМ». Далі – Марія Родникова, заступниця голови Деснянської райради.

Під шостим номером – Богдан Ткаченко, перший заступник голови Новгород-Сіверської райдержадміністрації. Президент Асоціації дворового футболу Чернігова. Є власником ПП "ФІРМА "ГАММА" та ТОВ "ГАММА СТИЛЬ", що займаються виготовленням меблів.

Сьомим іде приватний підприємець Олександр Малиш. Він – член наглядової ради ПрАТ "ЧЕЗАРА", але часткою статутного капіталу підприємства не володіє. Колишній поліцейський. Очолював управління громадської безпеки УМВС в Чернігівській області, займав різні посади в Головному управлінні внутрішніх справ у Київській області. З 2019 року у по сьогодні - директор ТОВ "БФ-Альянс-Плюс". Також є представником акцiонера ТОВ "IННОВАЦIЙНО-ФIНАНСОВА КОМПАНIЯ".

Під восьмим номером – Яна Власенко, заступниця директора ТОВ «Комплекс «Мир». Під дев’ятим – Світлана Панюк, заступниця директора ТОВ «Арт Ін Хед».

Десятим номером у списку йде Сергій Петрикей, директор чернігівського спортивного клубу «Рукопашний бій». Заступник керівника Чернігівського обласного осередку Федерації змішаних єдиноборств ММА України. Керівник Відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська федерація панкратіону України».

Що відомо:

  • Чинний нардеп Борис Приходько очолить список партії «Наш край» на виборах до облради. На міського голову від політсили піде Олександр Соколов.
  • Антошин піде в мери Чернігова від ОПЗЖ. Перший в списку до обласної ради – Ігор Базалінський.
  • Дружина Халімона, син Зуба: «Слуга народу» представила ТОП-10 до Чернігівської міської та облради.
  • Владислава Атрошенка висунули як кандидата на посаду міського голови Чернігова від політичної партії «Рідний дім». Обласний список очолить чинна заступниця Міністра молоді та спорту Ніна Лемеш.
  • Від «Батьківщини» на посаду міського голови Чернігова піде директорка хлібокомбінату Ольга Заїка. Сергій Пащенко очолить обласний список партії.
  • Рейко – кандидат на мера Чернігова від «Європейської Солідарності». Вона ж очолить міський список. Мисник, колишній голова ОДА, очолить список до облради.
  • Список кандидатів у міську раду від партії «Голос» очолює підприємець Володимир Барінцев, що є керівником ТОВ «Агрофірма Данівка».
  • Список кандидатів до облради від «Радикальної партії» очолить колишній нардеп Василь Амельченко. Міський список – Дмитро Блауш.
  • Антон Поляков балотуватиметься на посаду міського голову Чернігова, екснардеп Олександр Кодола боротиметься за місце міського голови Ніжина від партії "За майбутнє".
На початок