Дружина Халімона, син Зуба: «Слуга народу» представила ТОП-10 до Чернігівської міської та облради

Дружина Халімона, син Зуба: «Слуга народу» представила ТОП-10 до Чернігівської міської та облради

Дружина Халімона, син Зуба: «Слуга народу» представила ТОП-10 до Чернігівської міської та облради
. Суспільне: Чернігів

Дружина Павла Халімона, народного депутата й очільника обласної організації партії, Оксана Халімон, іде в облраду від «Слуги народу». Олександр Зуб, син нардепа Валерія Зуба, балотується до Чернігівської міської ради. Політична сила «Слуга народу» оголосила списки кандидатів до місцевих рад на конференції 18 вересня.

Пройшла вона, як і перше зібрання, в еко-готелі «Шишкін».

Чернігівська міська рада

Список до Чернігівської міськради очолює Юрій Тарасовець. Нагадаємо, його оголосили кандидатом на посаду міського голови Чернігова 31 серпня, на VІІ Позачерговому з’їзді партії «Слуга Народу».

Юрію Тарасовцю 45 років. У минулому скликанні Чернігівської міської ради був депутатом від фракції «УДАР», очолював земельну комісію. Займається бізнесом. У його власності, зокрема, будівельна компанія «Основа буд-7», ресторан «Градецький».

Другим номером іде Олена Стрілець, донька померлого Миколи Стрільця, першого заступника голови облдержадміністрації за часів Хоменка. Також вона є помічницею Павла Халімона на громадських засадах.

Третій – Максим Черненок, чинний депутат міськради, балотувався від «Нашого краю». Підприємець-забудовник.

Далі – Катерина Демченко. За нею – Наталія Романовська, керівниця швейної фабрики «Елегант». Акції цієї фабрики має Юрій Тарасовець.

Шостий номер – Віталій Панченко, чернігівський активіст. Організатор акції протесту власників автівок на єврономерах біля Нових Яриловичів. Далі – Сергій Берестовий, підприємець. Зокрема, власник фірми «Насіння Чернігівщини» та ТЦ «Акваріум» у підземному переході біля ЦУМу.

Олександр Зуб – син нардепа від «Слуги народу» Валерія Зуба. Останніми в списку йдуть Олена Радіонова та Кіра Копилева.

Список до обласної ради

Обласний список очолює Олена Дмитренко – голова Козелецької ОТГ. Вона, нагадаємо, брала участь і в презентації партії «Рідний дім» Владислава Атрошенка 21 червня.

Другим номером іде Оксана Халімон, дружина Павла Халімона. Далі – Дмитро Іванов, депутат облради від партії «Батьківщина», якого раніше в інтерв’ю Суспільному голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко назвав кандидатом в міські голови Прилук.

Четвертий – Дмитро Пахомов. Він у минулому році балотувався у нардепи по 210 округу від «Слуги народу». Далі – Олександр Левицький, депутат Корюківської міськради від Аграрної партії. Після нього – Іван Дементов, депутат Хмільницької сільради.

Сьомим номером іде Віталій Свириденко, рідний брат Юлії Свириденко, колись – в.о. голови облдержадміністрації, нині – першої заступниці Міністра економіки України.

Далі – Іван Чаус, власник відпочинкового комплексу на Голубих озерах, екс-депутат облради.

Наталія Романовська – підприємиця, керівниця швейної фабрики «Елегант» - вона ж іде і в міському списку партії. Остання в топ-10 Олеся Кісленко, голова Прилуцької РДА.

Під час конференції анонсували оголошення кандидатів у очільники міст обласного значення у суботу, 19 вересня.

Що відомо:

  • Владислава Атрошенка висунули як кандидата на посаду міського голови Чернігова від політичної партії «Рідний дім». Обласний список очолить чинна заступниця Міністра молоді та спорту Ніна Лемеш.
  • Від «Батьківщини» на посаду міського голови Чернігова піде директорка хлібокомбінату Ольга Заїка. Сергій Пащенко очолить обласний список партії.
  • Рейко – кандидат на мера Чернігова від «Європейської Солідарності». Мисник, колишній голова ОДА, очолить список до облради.
  • Список кандидатів у міську раду від партії «Голос» очолює підприємець Володимир Барінцев, що є керівником ТОВ «Агрофірма Данівка».
На початок