Рейко – кандидат на мера Чернігова від «ЄС». Мисник очолить список до облради

Рейко – кандидат на мера Чернігова від «ЄС». Мисник очолить список до облради

Рейко – кандидат на мера Чернігова від «ЄС». Мисник очолить список до облради
. ФОТО: Суспільне: Чернігів

Марина Рейко йтиме в міські голови Чернігова від партії «Європейська солідарність». Обласний же список очолив колишній керівник облдержадміністрації Олександр Мисник. Про це заявили на з’їзді обласного осередку партії 17 вересня.

Список до облради очолив голова обласної організації партії Олександр Мисник, колишній голова облдержадміністрації. Другим номером іде Олександр Козик, комерційний директор ТОВ "Оптима" та депутат Прилуцької міськради від БПП. Третьою йде підприємиця Юлія Заїка.

Далі – Оксана Кравченко, Олег Заболотний, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Чернігівської області, Олег Шпак - керівник секретаріату Чернігівської територіальної організації партії, колишній помічник депутатів Верховної Ради. Сьомий номер в списку - Сергій Мурований – колишній командир 13-го батальйону, керівник Менської громадської організації учасників АТО. Восьмою йде колишня очільниця Борзнянської райдержадміністрації Віра Проскура. Передостанній у десятці – ніжинський перевізник та депутат Ніжинської міськради Ігор Шалай. Завершує список Вікторія Вершняк, яка протягом останніх трьох років буда головою Носівської РДА.

Кандидаткою на посаду міського голови Чернігова стала бренд-амбасадорка ТРЦ «Hollywood» Марина Рейко, головний редактор журналу "Эспрессо по-черниговски". Вона була депутаткою минулого скликання від партії «Громадянська солідарність». За даними руху «Чесно», протягом 2012-14 рр., не відвідувала належним чином ні засідань комісій, ні пленарних засідань ради.

Як пояснювала сама Рейко, це було пов’язано з тим, що вона була у декретній відпустці, а також з тим, що вона як депутат не могла побороти корумповану систему.

До списку в міську раду, який вона очолює, також увійшли Ірина Соломаха, очільниця міської організації, Іван Тельнов, лікар-пульмонолог обласної лікарні, волонтер та підприємець Олександр Ясенчук. Повний список до міськради в "ЄС" планують оприлюднити в неділю, 20 вересня.

На міського голову Прилук партія висунула Артема Гензеля. Він був кандидатом у народні депутати минулого року по 210 округу від «Самопомочі». На міського голому міста Ніжин іде лікарка Тетяна Смолінська, завідувачка поліклініки станції Ніжин.

Читайте також:

Від «Батьківщини» на посаду міського голови Чернігова піде директорка хлібокомбінату

На початок