Житомирське "Полісся" зіграло внічию з командою "Дніпро-1" у поєдинку 17 туру Української Прем'єр-ліги

Житомирське "Полісся" зіграло внічию з командою "Дніпро-1" у поєдинку 17 туру Української Прем'єр-ліги

Житомирське "Полісся" зіграло внічию з командою "Дніпро-1" у поєдинку 17 туру Української Прем'єр-ліги
. Фото: ФК "Полісся"

8 грудня відбувся поєдинок 17 туру Української Прем'єр-ліги, в якому житомирське "Полісся" зіграло з футболістами "Дніпро-1". Матч завершився внічию з рахунком 1:1.

Гра проходила в Житомирі на полі стадіону "Полісся". Команди вже в цьому сезоні двічі зустрічалися, на перемогу "Дніпра-1" в чемпіонаті житомиряни відповіли тим, що вибили суперників із Кубку України. На початку матчу у "Полісся" було 31 очко, у "Дніпра-1" — на 2 більше.

Перший тайм

На 8 хвилині першого тайму "Полісся" виконало штрафний удар приблизно з 20 метрів, трохи праворуч центру воріт. Артем Козак пробив над стінкою, Яків Кінарейкін прочитав намір суперника та врятував ворота.

Після жвавого початку команди трохи зменшили натиск в атаці. Боротьба точилася переважно в центрі поля.

На 25 хвилині матчу Володимир Танчик закинув м'яч у штрафний майданчик на Філіппова, Олександр пробив головою, після чого йому в спину врізався Андрій Гітченко. Арбітр не зафіксував порушення правил. Пенальті не було.

Небезпечний момент був на 37 хвилині. Денис Бойко врятував свою команду. Олександр Філіппов прихованим пасом вивів Валентина Рубчинського віч-на-віч, але голкіпер "Полісся" не дав себе обійти.

На 42 хвилині Пилип Будківський з правого кута штрафного майданчика намагався пробити по воротах, проте гравець "Дніпра-1" завадив йому.

Перший тайм завершився з рахунком 0:0.

Другий тайм

На початку другого тайму на 49 хвилині матчу футболісти "Дніпро-1" відкрили рахунок. Олександр Філіппов в один дотик переправив м'яч у кут воріт після прострілу з правого флангу від Володимира Адамюка.

На 62 хвилині матчу житомиряни відігралися. Свій дебютний гол забив гравець "Полісся" Лукас Тейлор. Він прокинув м'яч повз двох суперників, протиснув Олександра Сватка і переграв воротаря ударом у кут.

Матч завершився внічию з рахунком 1:1.

Турнірна таблиця

"Полісся" після матчу має в активі 32 бали і посідає третє місце в турнірних перегонах УПЛ. Відставання від "Кривбаса", який йде другим, складає одне очко. Після 17-ти турів в поточному чемпіонаті української Прем'єр-ліги Дніпро-1 має в активі 34 очки та посідає перше місце в турнірній таблиці.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок