Із села Приморське Запорізької області поліцейські евакуювали 92-річного чоловіка

Із села Приморське Запорізької області поліцейські евакуювали 92-річного чоловіка

Евакуюація Приморське Запорізька область
92-річний житель села Приморське Запорізьої області, якого евакуювали поліцейські. Фото: ГУ Нацполіції в Запорізькій області

Поліцейські евакуювали із села Приморське Запорізької області 92-річного чоловіка. Він довгий час жив під звуки вибухів від російських снарядів. Однак, вирішив евакуюватися до доньки на Хмельниччину.

Про це сьогодні, 13 листопада, повідомили в ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

Із села Приморське Запорізької області поліцейські евакуювали 92-річного чоловіка
Поліцейські евакуюють чоловіка. Фото: ГУ Нацполіції в Запорізькій області

Поліцейські евакуаційної групи допомогли чоловіку дістатися до залізничного вокзалу. Дорогою до Запоріжжя він розповів, як виживав і ховався від обстрілів, як із сусідами допомагали одне одному ліквідувати наслідки російських обстрілів:

"Дорогою виявилося, що він — творча натура. Пише вірші про любов до людей і Батьківщини, про віру в майбутнє та справедливість, а ще – про ненависть до загарбників і всього того, що вони накоїли на нашій землі".

Поліцейські нагадують людям, які залишаються в населених пунктах, розташованих поблизу лінії фронту, що вони готові допомогти з евакуацією, поселенням та вирішенням побутових і правових питань.

Раніше Суспільне повідомляло, що поліцейські евакуювали 55-річного жителя села Гуляйпільське Запорізької області. Внаслідок російських обстрілів чоловік втратив будинок та телефон для зв'язку з рідними.

Підписуйтеся на новини Суспільне Запоріжжя в Telegram та у Viber

На початок