Сергій Притула: політиканство зараз дуже дратує наших військових

Сергій Притула: політиканство зараз дуже дратує наших військових

Сергій Притула
Сергій Притула. Житомир, 24 жовтня 2023 року. Фото: Суспільне Житомир

В інтерв'ю Суспільному Житомир, відповідаючи на питання журналіста по те, чи планує йти на вибори, Сергій Притула сказав, що вважає навіть одні лиш розмови про вибори під час війни дуже шкідливими. Притула також розповів, що військових, з якими він спілкується, дуже дратує ця тема і політиканство загалом.

"Я вважаю вкрай шкідливими розмови про будь-які вибори до завершення воєнного стану в країні. Це насправді дуже шкодить суспільству. Я сподіваюсь, що українському військово-політичному керівництву вистачить мудрості не робити жодні вибори під час війни", — говорить Сергій Притула.

За його словами, спілкуючись з військовими, він помітив, що вони дуже дратуються на такі питання.

"В одну з крайніх поїздок на запорізький напрямок, Донбас і південь, ми спілкувалися з нашими військовими. Я завжди запитую їх по проблеми і потреби. Зазвичай вони говорять про забезпечення, але цього разу я помітив, що риторика дуже різко змінилася. Коли я запитав хлопців, що їх зараз непокоїть і дратує, то мені почали говорити про політиканство. Тобто розмови, які мусоляться у ЗМІ, в "ротах" якихось лідерів громадської думки, українських політиків, про можливості проведення виборів в Україні, дуже сильно дратують військовослужбовців. Вони не розуміють, чому хтось переймається більше якимось виборами, а не тим, що вони гинуть кожного дня. І як хтось планує собі організовувати виборчий процес, якщо в нього не будуть залучені люди, які зараз захищають свободу і незалежність України? Тому так — вибори у війну це таки шкідливо", — каже Сергій Притула.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок