Житомирське "Полісся" обіграло луганську "Зорю" у черговому турі Прем'єр-ліги

Житомирське "Полісся" обіграло луганську "Зорю" у черговому турі Прем'єр-ліги

Житомирське "Полісся" обіграло луганську "Зорю" у черговому турі Прем'єр-ліги
. Київщина, 28 жовтня 2023 року. Фото/Facebook ФК "Полісся"

28 жовтня у черговому поєдинку 12 туру Української Прем'єр-ліги житомирський ФК "Полісся" обіграв луганську "Зорю" з мінімальним рахунком 1:0.

Гра проходила у Київській області на полі стадіону "Лівий берег". Вже традиційно перед початком матчу пролунав Гімн України, після чого присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників України.

З боку "Полісся" матч проти "Зорі" через травми пропустив Пилип Будківський та Олександр Назаренко, а Артем Смоляков не зіграв через дискваліфікацію.

Командам довелося грати у складних погодних умовах — цього дня в Україні, за повідомленням синоптиків, фіксували пориви вітру швидкістю до 25-28 метрів за секунду.

З початку гри "Полісся" почало пресувати ворота суперників, результатом чого став гол легіонера "Полісся" Бені Макуана у ворота "Зорі" на 16 хвилині матчу.

"Полісся" та "Зоря" активно обмінювалися атаками. У другій половині тайму ініціатива більше була на боці "Зорі", однак це не вплинуло на результат. Три хвилини, додані арбітром, теж не змінили ситуацію — тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь "Полісся".

В другому таймі суперники грали в активний футбол, однак в основний час жодна з команд голів більше не забивала. Арбітр компенсував п'ять хвилин до основного часу, однак і в додатковий час команди не забили голів. Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь "Полісся".

Гол Макуана додав "Поліссю" три очки, в сумі житомирська команда має 25 очок і продовжує лишатися на другому місці турнірної таблиці. Очолює турнірну таблицю "Кривбас" із 26 очками.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок