Херсонський спортсмен здобув срібло на Кубку України з кікбоксингу WAKO

Херсонський спортсмен здобув срібло на Кубку України з кікбоксингу WAKO

Херсонський спортсмен здобув срібло на Кубку України з кікбоксингу WAKO
. Херсонський спортсмен Микита Єгоров виборов "срібну медаль" на Кубку України з кікбоксингу WAKO Фото:Херсонська дитячо-юнацька спортивна школа №6/Facebook

Спортсмен з Херсона Микита Єгоров виборов срібну медаль на Кубку України з кікбоксингу WAKO. Змагання проходили 14 та 15 жовтня у Хмельницькому.

Про це у Facebook повідомила Херсонська дитячо-юнацька спортивна школа №6.

Наразі Микита Єгоров тимчасово проживає у Сумах, продовжує займатися зі своїм тренером Едуардом Левандовським дистанційно.

"Хоча рідний вид спорту спортсмена таїландський бокс Муей Тай, наш боєць виборов срібну нагороду Кубка України з кікбоксингу WAKO у ваговій категорії 67 кг у розділі К-1. Пишаємось і вітаємо спортсмена і тренерів, які взяли участь у підготовці Микити", — йдеться у дописі.

Раніше троє херсонок вибороли срібло на ХХІ чемпіонаті Європи з легкої атлетики категорії "мастерс", який відбувався у Пескаро, в Італії. Вікторія Лазарєва та Карина Пренько – непрофесійні спортсменки. Взяти участь у змаганнях запропонувала їх тренерка, майстриня спорту міжнародного класу Людмила Пушкіна.

Заслужений майстер спорту з Херсона Микола Просторов взяв участь у чемпіонаті України зі стрибків на батуті. Він став кращим серед 68 спортсменів.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок