"Діставали людей з-під завалів": подробиці обстрілу Миргородського району на Полтавщині 16 жовтня

"Діставали людей з-під завалів": подробиці обстрілу Миргородського району на Полтавщині 16 жовтня

У Миргородському районі пошкоджено 50 будинків і квартир через обстріл РФ 16 жовтня 2023
. Суспільне Полтава

У Миргородському районі через російський обстріл 16 жовтня пошкоджені приватні будинки та квартири. Травмованим нададуть гроші на лікування.

Як розповів в ефірі телемарафону "Єдині новини" начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, уночі 16 жовтня на Полтавщині працювали сили протиповітряної оборони.

"Станом на зараз відомо про 50 таких пошкоджених приватних будинків та квартир. Створено три комісії, які обстежують пошкоджене майно. Як відомо, постраждало троє людей, серед яких дитина. Рятувальники діставали людей з-під завалів їхнього дому. Всі доставлені до лікарні в стані середньої тяжкості. Загиблих немає", ― розповів Філіп Пронін.

За його словами, усім травмованих виплатять допомогу на лікування, а також будуть компенсації власникам пошкодженого майна.

Атака РФ 16 жовтня: які наслідки у Миргороді
Уламки одного з будинків у Миргороді, який зруйнувався через атаку РФ 16 жовтня 2023-го. Суспільне Полтава

Що відомо про обстріл Миргородського району 16 жовтня

Уночі 16 жовтня російська армія атакувала Полтавську область, вибухи було чутно у Миргородському районі. За його інформацією, влучань у цивільну чи критичну інфраструктуру немає. Троє людей отримали травми, серед них і 10-річна дитина.

За ніч із 15 на 16 жовтня у Полтавській області про повітряну тривогу сповіщали тричі, загалом вона тривала майже 4 години. Від початку жовтня це третій обстріл Миргородського району, про який повідомляли офіційно. 7 жовтня через вибух ракети були пошкоджені дев’ять приватних будинків. Також про звуки вибуху повідомляли 11 жовтня.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок