Втретє в той же район. Вдень 28 вересня армія РФ завдала удару по Костянтинівці

Втретє в той же район. Вдень 28 вересня армія РФ завдала удару по Костянтинівці

Оновлено
Обстріл Костянтинівки КАБ-500, 27 вересня 2023 року, Донецька область
Наслідки обстрілу міста Костянтинівка на Донеччині, 27 вересня 2023 року. Фото: Alex Babenko/AP

Вдень 28 вересня російські окупанти завдали удару по Костянтинівці Донецької області, поранення дістали троє людей.

Про це Суспільному Донбас розповів начальник Костянтинівської МВА Олексій Рослов.

"О 12:50 був один приліт по приватному сектору Костянтинівки. Попередньо внаслідок обстрілу поранення дістали троє людей, один з них в важкому стані", — повідомив Олексій Рослов.

За його словами, удар армія РФ нанесла у той самий район, що й сьогодні вночі та учора вдень, кількість пошкоджених будинків наразі невідома. Тип зброї встановлюють.

Як розказала Суспільне Донбас речниця прокуратури Донеччини Анастасія Мєдвєдєва, що російські війська завдали удару по Костянтинівці, за попередніми даними, керованої авіабомбою КАБ-100.

"Унаслідок вибухів отримали поранення троє чоловіків віком від 37 до 60 років. У них діагностовано перелами та рвані рани. Усі постраждалі під час обстрілу перебували на вулиці", — розказала Мєдвєдєва.

За її інформацією, вибухом пошкоджені торговельний об’єкт, багатоповерхові житлові будинки, приватні домоволодіння й корпуси навчального закладу.

Це третій обстріл Костянтівки за останні дві доби. Вночі о 04:10 РФ скинула на місто авіабомбу КАБ-500. Таку саму бомбу скинули на Костянтівку вдень 27 вересня.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок