Анатолій Хоревко та Роман Кратенко з Полтавщини загинули під час російсько-української війни

Анатолій Хоревко та Роман Кратенко з Полтавщини загинули під час російсько-української війни

Анатолій Хоревко та Роман Кратенко з Полтавщини загинули під час війни з РФ
Полягли Анатолій Хоревко та Роман Кратенко з Полтавської області. Pexels

Анатолій Хоревко та Роман Кратенко з Полтавської області полягли у вересні 2023-го року. Бійці обороняли Україну у південних та східних областях.

Старший солдат Анатолій Хоревко

Анатолій Хоревко з Полтавщини загинув під час російсько-української війни
Анатолій Хоревко. Фото: Facebook Козельщинська громада

Анатолій Хоревко проживав у селищі Козельщина. Під час військової служби він був старшим оператором взводу вогневої підтримки аеромобільного батальйону, розповів голова громади Олександр Троцький.

Анатолій загинув 20 вересня під час мінометного обстрілу з боку російської армії. Це сталося біля села Вербове Запорізької області. Про це Суспільному повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Воїну було 35 років, у нього залишилися мати та брат. Коли попрощаються із Анатолієм, поки невідомо, додав селищний голова.

Солдат Роман Кратенко

Роман Кратенко з Полтавщини загинув під час російсько-української війни
Роман Кратенко. Фото: Facebook Хорольська міська рада

35-річний Роман Кратенко із Хорольської громади був стрільцем третього відділення снайперів, взводу снайперів 44-ї бригади. Про це Суспільному розповіла начальниця відділу інформаційної діяльності виконкому міської ради Ірина Григораш.

Поліг боєць 22 вересня унаслідок осколкових поранень, які він отримав під час вогневого ураження біля села Вишневе Харківської області, повідомив речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Прощання із бійцем запланували на 26 вересня. Поховають його на кладовищі у селі Новоаврамівка, де він жив. У Романа залишилися рідні та названі батьки, дружина, син та брати, додала начальниця відділу інформаційної діяльності виконкому Хорольської міської ради.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок