У Галичі на аукціоні за 30 тис. грн продали боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка

У Галичі на аукціоні за 30 тис. грн продали боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка

Благодійний аукціон в Галичі
. Фото: Юрій Стефанчук

На третьому благодійному аукціоні в Галичі, що на Івано-Франківщині, продали боксерські рукавички з автографом спортсмена, міського голови Києва Віталія Кличка. Вони пішли з молотка за 30 тис. грн. Гроші спрямують на потреби ЗСУ.

Про це на Facebook-сторінці написав очільник Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук.

"Віталій Кличко, голова Асоціації міст України, Київський міський голова, багаторазовий чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії долучився до аукціону та надав лот "Боксерські рукавички з автографом", який продали за 30 тис. грн", — йдеться у дописі.

Цим заходом також розпочалася програма відзначення 1125-річчя від часу першої писемної згадки про Галич.

На перших двох благодійних аукціонах, проведених в Івано-Франківську, зібрали 7 млн грн, розповіла голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук. Гроші від першого заходу витратили на потреби 102 окремої бригади.

Що відомо про благодійний аукціон у Галичі

На третьому благодійному аукціоні в Галичі за 40 тис. грн продали флягу полеглого українського військового, Героя України Дмитра Коцюбайла на позивний Да Вінчі. Після того, як благодійник купив флягу, він одразу під час аукціону передав її бабусі Да Вінчі, яка була присутня на заході.

Картина від глави УГКЦ Святослава Шевчука "Символ віри, духу та перемоги" пішла з молотка за 300 тис. грн.

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

На початок