Відремонтовані мости та налагоджене боєпостачання лише у звітах РФ: Гуменюк про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

Відремонтовані мости та налагоджене боєпостачання лише у звітах РФ: Гуменюк про ситуацію на лівобережжі Херсонщини

Розірваний пакет сухпайка РФ
. Херсонщина, розірваний пакет сухпайка на колишньому місці дислокації віськ РФ у Херсонському районі, 19 березня 2023 р. Фото: Суспільне Херсон

На лівобережжі Херсонської області армія РФ намагається виправити ситуацію з логістикою. Російські військові та їхні військкори критикують не налагоджене забезпечення боєприпасами через пошкоджені мости.

Про це в марафоні "Єдині новини" повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк.

"У доповідях РФ йдеться про відремонтовані мости та налагоджену логістику, але все це працює лише на папері чи в їх звітах, а в реалії не відображається", — говорить Наталія Гуменюк.

За її словами, протягом доби 26 серпня на тимчасово окупованому лівому березі Херсонської області Сили оборони знищили три склади з боєприпасами армії РФ.

"Російські війська відчувають снарядний голод, не можуть підтягувати боєприпаси безпосередньо на передову і це ускладнює їм перебування. Через це військові РФ часто втікають з позицій не тільки в той момент, коли відбувається атака, а і просто", — сказала Гуменюк.

Раніше керівниця пресцентру заявила, що Сили оборони 25 серпня на Херсонському напрямку знищили понад 40 військовослужбовців РФ, п'ять гармат, вісім одиниць автобронетехніки та човен.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок